СЪДЯТ МЪЖ ОТ МОНТАНА ЗА ОПИТ ЗА УБИЙСТВО

Публикувано на 15/12/2017 12:12
/ прегледи: 1 503
/ в Общество, Събития
iп

Прокуратурата е внесла обвинителен акт срещу Владислав К. / 30 г./ за опит за убийство. Инцидентът станал на 27 септември 2015 г., Тогава при   сбиване  пред дискотека той наранил с нож Атанас А. ,съобщават от Апелативна прокуратура.

Обвиняемият по прякор „Каратиста“ и пострадалият, който се занимавал  с бойни изкуства, се познавали и били във влошени отношения. Няколко пъти преди сбиването пред Блек Лейбъл” си разменяли обиди и удари.         Вечерта на 27 септември  г. те с различни компании били в дискотеката. Спречкали се  и бързо започнали да си разменят удари. Въпреки намесата на охранителите, опитът им да ги разтърват останал безуспешен. Сбиването  продължило и извън заведението.  В един момент Атанас взел преимущество и натиснал под себе си Владислав, нанасяйки му удари с ръце в областта на главата. Тогава обвиняемият извадил нож и започнал да нанася удари в тялото на противника си.

Приятелите на пострадалия му оказали незабавна помощ, като го транспортирали в болнично заведение. На местопроизшествието пристигнали полицейски служители.

Заключението на съдебно-медицинска експертиза се посочва, че ударите с нож били най-малко седем, част от тях със значителна сила и са били насочени  в шията , гръдния  кош и корема.

Предстои насрочване на първото съдебно заседание по делото, уточняват от АП.

 

 

Share Button

Коментари в сайта

Все още няма коментари в сайта, вашият коментар може да е първият.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ