Р. РАДЕВ: ВИЕ НИ ДАДОХТЕ СИЛА ДА СЕ БОРИМ С МАФИЯТА

Публикувано на 07/11/2021 18:06
/ прегледи: 1 865
/ в избори
IMG_20211110_142833

„Северозападът е голямата ни болка. Трябва да направим така, че България да не се срамува с най-бедния регион на Европа. Да преодолеем тази ужасна несправедливост, защото Северозападът не само географски , но и исторически винаги е бил най-близо до Европа. И не заслужава този нисък стандарт. Заедно с вас, ще направим така, че тук да има европейски стандарт- като спрем кражбите“. Това заяви пред няколкостотин симпатизанти в Монтана кандидатът за втори президентски мандат  Румен Радев. Заедно с  Илияна Йотова той  посети трите северозападни области.

„Този път няма да се измъкнат, то не бяха кражби от магистрали, от всичко, което може да се краде, дори и от болници и училища”, декларира Радев по повод предишното управление и призова за активност на 14 ноември , “ за да се постигне демократично мнозинство в парламента – за промяна и реформи, готово да прокара важни законодателни промени. И най-сетне да има  възмездие. …Трябва да го направим, защото , ако това не се случи, и занапред, който се докопа до властта , ще смята , че може да краде. Те изпразниха вашите шкафчета, за да напълнят своите. Няма да допуснем това”,  каза още Радев аплодиран от присъстващите.

Той накратко направи оценка на работата на служебното правителство, което „показа, че  България може да се управлява по  друг начин, не със кражби, рекет и насаждане на страх, а честно, прозрачно и отговорно. В центъра на управлението вече са хората- актуализирани са  пенсиите, всички българи са изведени  над линията на бедността. Днес децата тръгнаха на училище, от утре започва изплащането на компенсациите  за  високите цени на тока”, завърши Радев и обеща: Вие ни дадохте сила да се борим с мафията. Няма да ви предадем!

Десетки от дошлите поздравиха Румен Радев и Илияна Йотова, кандидат – президентската двойка посрещнаха  водачите на листи за 12 МИР – Монтана от „БСП за България”, „Продължаваме промяна”, „Има такъв народ”и „Изправи се БГ!Ние идваме”. В Монтана  Румен Радев най-напред се здрависа със семейството на наш съгражданин, който бе освободен от гръцки затвор с личната му намеса.

Кандидат-президентската двойка Румен Радев и Илияна Йотова е с номер 6 в бюлетината за избор на държавен глава.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Share Button

Коментари в сайта

Все още няма коментари в сайта, вашият коментар може да е първият.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ