ОЩЕ ПАРИ ЗА ПЪТИЩА В ОБЩИНА ГЕОРГИ ДАМЯНОВО

Публикувано на 09/01/2020 15:03
/ прегледи: 901
/ коментари: 1 / в Общество, Събития
1-1

Още 2 милиона  лева допълнително получи община Георги Дамяново. Средствата са от  Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

С парите ще бъде  рехабилитирана пътна отсечка от  2,2 км от балова шума до с. Г. Геново. Ще бъдат изградени тротоари, както и нов парапет на моста,  съобщи кметът на общината Нина Петкова. В края на миналата година правителството отпусна 600 000 лева за ремонт на улици в общината. „Насочваме тези средства към четири от селата, в които през последните  години не са ремонтирани улици. Това са Меляне, Камена Рикса, Дълги дел и Еловица, уточни Н. Петкова.

Преди активния строителен сезон кметът с екип специалисти от общината ще се срещне с хората от селата, за да обсъдят предстоящите ремонти..

 

Share Button

Коментари в сайта

  1. mim

    И когато имаше хора по посочената отсечка не се е ходло пеша , а сега ги няма и хората те тротоар ще правят . Но просто някой трябва да усвой парите “ стройтел криводол“. Ккто и едно от селата посочено Еловица то почти го няма 39 жители на документ в действително живеещи по малко. С 2 мил. по добре ремонтираите главната артерия Геново – Копиловци. така и така ще се усвоява поне някой да има и полза от тях.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ