ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ НАГРАДИ ОТЛИЧНИЦИ В РАБОТАТА

Публикувано на 16/12/2022 15:03
/ прегледи: 383
/ в Общество, Събития
Exif_JPEG_420

Трима ръководители на регионални структури получиха от областния управител на Монтана грамоти за активна работа и постигнати добри резултати през годината. „Вашите постижения  са гордост не само за област Монтана, но и за България, каза  обл. управител В. Димитров.

„Това признание е за целия екип на ОДК, за всички, които ни помагат, за да можем да вървим напред”, благодари Миглена Георгиева, дир. на ОДК”Ние, врабчетата”.

Луиза Стефанова увери: „ще продължавам да правя всичко с моите мажоретки,  да съдействаме за всичко, което можем в този град.

Поредно отличие за успехи в ежедневната си работа получи и Валери Спасов, инспектор в ИАРА.” Работата, която вършим е отборна и ангажира доста голям кръг от хора, както от ИАРА, така и от полицията, това е награда и за всички тях”, каза той.

Тази година набезите на бракониери във водоемите на територията на областта са намалели петкратно. При извършени 430 проверки инспекторите от ИАРА са установили 16 нарушения, за които са съставени актове. По 3 от тях се води разследване. През 2022 година, с отчислените от приходите 5 000 лв, са зарибени река Огоста и язовир „Огоста”. Над 4 000 жители на региона са опитвали да закачат нещо на въдиците си, след като са си платили риболовния билет.

 

Share Button

Коментари в сайта

Все още няма коментари в сайта, вашият коментар може да е първият.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ