НОВИТЕ ПАТРУЛКИ С КАМЕРИ ВЕЧЕ СА В МОНТАНА

Публикувано на 23/03/2017 16:04
/ прегледи: 5 104
/ коментари: 1 / в Общество, Събития
1-5

 

10 сигнала за купуване на гласове подадени на тел 112 за областта е проверила полицията. Само по един от тях се води разследване, за останалите са съставени предупредителни протоколи, съобщи директорът на ОД на МВР ст. комисар Ивайло Антонов. Половината от сигналите са за района на Монтана и Лом, един за Берковица.„Създали сме достатъчно добра организация за нормално протичане на изборите, надявам се че всичко ще премине спокойно”, каза още  Ив. Антонов.

„С наближаване на изборния ден обстановката се усложнява и броят на сигналите за купуване на гласове нараства”, заяви министърът на вътрешните работи  Пламен Узунов, който  връчи ключовете на 6-те нови патрулни автомобили, с които пътна полиция ще контролира трафика в региона. Новите автомобили са  с радиовръзка, система за постоянно видеозаснемане на пътния контрол, която проследява работата на полицейските наряди, таблет. Патрулките  ще бъдат оборудвани  и с мобилно печатно устройство за издаване на документ на място при  установено нарушение.

Автомобилите са с повишена защита при  ПТП, разполагат с  осем въздушни възглавници. Разходът на гориво е 4,7 л на 100 км. в градски условия и 3,6 л на 100 км в извънградски. Новите служебни автомобили за Пътна полиция – Монтана са част от общо 270, които МВР разпределя в цялата страна.

 

Share Button

Коментари в сайта

  1. petko tzvetanov

    Честита съвременна придобивка, която би допринесла за коректни взаимоотношения по между участниците в пътното движение игнорирайки субективния фактор.
    Непрофесионално звучи 3,6 литра разход на гориво, колкото на дърворезачка „Дружба“??!! Тегло на МПС, от 850 кг допустима маса товар изисква поне 8,5 литра на 100 км.
    За да респектира с присъствие, служебният автомобил е желателно да се придвижва бавно, със скорост до 20 км/ч така както е определено от ППЗДП за движение в жилищен комплекс.
    Успех, железни момчета, от Пътна полиция-сектор КАТ при РДВР, Монтана! Безаварийно пътуване по улиците и пътищата на област Монтана!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ