НОВ НАЧАЛНИК НА ПОЛИЦИЯТА В МОНТАНА

Публикувано на 01/10/2018 14:02
/ прегледи: 2 112
/ коментари: 2 / в Общество, Събития
1-3

Гл. инсп. Бисер Йончев е новия началник на РУП –  Монтана. Досегашният началник гл. инсп. Илиян Филипов е  напуснал системата на МВР, съобщават от пресслужбата на ОД на МВР.

Гл. инспектор Бисер Йончев е завършил Академия на МВР , има магистърска степен по „Право”. В РУ Монтана е постъпил през 1994 г. През годините е заемал ръководни длъжност като началник на „Криминална полиция” в РУ Берковица, началник на РУ Монтана, н-к на РУ Берковица, н-к отдел „Криминална полиция” и внд зам. директор на ОДМВР Монтана.
За изп. функциите началник на РУ Берковица е назначен ст. инсп.  Георги Манойлов, н-к група „Криминална полиция” в РУ Берковица.

 

 

Share Button

Коментари в сайта

  1. проф дин любомир андреев

    до началника на сл адресна регистрация при рУ Монтана
    Относно справка за адресната регистрация на Дамяна Стоянова? 1959/1960 в Михаиловград постъпила като учителка по литература в гимназията/коя/с Дамяна сме състуденти вСДУ -с завършването 1959-1960 тя получи назначение в гимназия в михаиловград а мен ме изпратиха на аспиранура в Берлин-там станах доктор и професор ожениир се и останах.Дамяна сега е над 80г кокто и аз ще ви бъда много благодарен и задължен ако направите тази справка с уважение проф д-р любомир андреев

  2. проф дин любомир андреев

    възражение не намирам основателен отказа ви да направите справка

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ