ИВАН СЕРГИСОВ ОТНОВО Е ЗАМ. ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ

Публикувано на 20/02/2017 14:02
/ прегледи: 1 541
/ коментари: 4 / в Общество, Събития
1-3

Иван Сергисов отново стана зам. областен управител. Със заповед на премиера Огнян Герджиков от 16 февруари от поста е освободен  Бойко Благоев и от същата дата на неговото място е назначен И. Сергисов. Смяната бе обявена официално рано след обяд днес.

„Искрени благодарности за работата на Б. Благоев. Той е добър ръководител и перфектно се справи с всичко, свързано със санирането и със стратегията за образованието”, каза обл. управител Ивайло Петров и връчи на освободения си заместник плакета на областната управа. Благоев благодари на екипа, с който е работил  и подчерта, че  „това е стилен и ерудиран екип”.

Постът, който днес заема Иван Сергисов не е нов за него. От  1994г. до 1997 г. той е работил в областта, а от 2005 до 2008 г. е бил и зам. обл. управител.

„Надявам се, че ще бъда полезен, няма да има реваншизъм нито опити за сплашване”, гарантира И. Сергисов.

 

Share Button

Коментари в сайта

 1. Veli

  Дайте да му съберем пари да си купи едно костюмче и вратовръзка, че прилича на гащник!

 2. П РАВО В ЦЕЛТА

  Иван дали членува в политическа партия ? Според мен – не ! Знам ,че някога го изключиха от БСП за предателство . Предателите никой не ги обича. Иванчо ще се намести според обстоятелствата на хранилката и няма да има време за други неща ,освен да лапа какво стигне до него ,че няма време, може и да не бъде след изборите. Така ,че да оставим Иванчо на мира да си лапне неговото . Успех Ванчо !

 3. ZHIVKA STOYANOVA

  Както обичаш да се пъчиш, крайно време е да се нагъзурчиш, Ванчо!
  Назначен от временното правителство, ще е временно Ванчо управник! Споко!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ