НЕ Е ЗА  ВЯРВАНЕ, ,РАЗКРИХА ЧАСТНО В И К В ЛОМСКИ КВАРТАЛ

Публикувано на 10/08/2023 14:02
/ прегледи: 717
/ в Крими, Общество, Събития
Exif_JPEG_420

Полицията в Лом установи жител на ромския  кв. „Хумата“, който свързал  неправомерно имота  си с  водопреносната мрежа. После мъжът започнал да  продава питейна  и на свои съседи. В проверката, направена на място след сигнал,  освен  полицаи  от Лом и Монтана, участвал и екип на В и К.

„Направихме изкопи, установихме действително захранване с  незаконно отклонение, свързано директно с магистралния водопровод за кв. „Младеново”. Освен, че е присъединил себе си той е присъединил още други 9 потребителя”, разказа инж. Людмил Минев, В и К , Монтана.

При инспекцията  в  дома на 45-годишния мъж , в кв „Хумата „ е установен незаконен  тръбопровод с дължина 500 метра. Така нарушителят не само осигурявал питейна вода за дома  си, но и за още 9 съседни имота в същия квартал, за което получавал заплащане.

Прекъснато е захрнването с питейна вода  на всички , които са нарушили закона и предстои да се наложат всички санкции.  Районното управление в Лом продължава разследването на този случай, защото това е и криминално престъпление, тъй като са извършени действия в съоръжения, които се поддържат от В и К и никой няма право на досег до тях. По случая се води разследване, уточниха от пресслужбата на ОД МВР – Монтана.

Share Button

Коментари в сайта

Все още няма коментари в сайта, вашият коментар може да е първият.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ