НАГРАДИХА ПОЛИЦАЙ С ТЕЛЕВИЗОР

Публикувано на 04/07/2022 14:02
/ прегледи: 1 211
/ коментари: 1 / в Общество, Събития
DSC_0465 (1)

Награди за  високи професионални резултати и принос при изпълнение на конкретна професионална задача получиха 91 служители от Областна дирекция на МВР.Министърът на вътрешните работи Бойко Рашков  отличи  директора на РДПБЗН Монтана комисар Венцислав Райков, наградени бяха и петима пожарникари.

„Живеем в размирни времена и се изисква много от нас много усилия много лишения много ядове много разправии и в крайна сметка това се трупа основно върху нас.  Искам да бъдете здрави вие и вашите семейства, защото здравето е в основата на всичко,“ обърна се към колегите си директорът на ОДП ст. комисар  Бисер Йончев

Кметът на Монтана Златко Живков  поздрави  служителите от МВР  и им пожела  здраве, добре  изпълнен служебен дълг, и достойно заплащане.  Той  подари телевизор на  инспектор Ивайло  Иванов, който близо две десетилетия работи в полицейски участък „Огоста“. Този участък отговаря за обществения ред и сигурността на хората в 23-те села от община Монтана.

“ Както при всяка криза малко се повишават нивата на  престъпността. Стараем се да осигурим комфорт на гражданите, полагаме 24-часови усилия . Най – хубавото нещо е когато  видиш  благодарността в очите , това ни крепи в нашето  призвание, защото да си полицай не е професия,  това се работи със сърце „, каза инсп. Ивайло Иванов.

В знак на почит и уважение към паметта на българите дали живота си за Родината,  служителите та МВР  поднесоха  венец пред Паметника на зигиналите във войните в центъра на Монтана.

 

 

 

Share Button

Коментари в сайта

  1. coldy

    Наградете човека с един пищов като хората, да не ходи с тоя Макаров, бре! Глок, Хеклер§Кох или нещо друго… Телевизор?!? Кмете?!? Да ти гледа ТВ изявите?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ