МОНТАНА САМО С КОЛЕДНА УКРАСА, БЕЗ КОНЦЕРТИ И ТЪРЖЕСТВА

Публикувано на 25/11/2020 12:12
/ прегледи: 936
/ в Общество, Събития
1-1

Отменени са много традиционни изяви, за да се запази здравето на хората, съобщават от община Монтана.

Подготвяме се за предстоящите Коледни и Новогодишни празници, така че да не се излага на риск здравето на хората, заяви Ал. Герасимов,  директорът  „Хуманитарни дейности” в общинската управа.

Отменя се официалният прием по повод 129 години от обвяването на градския статут на общината на 2 декември.  Заради извънредната ситуация, в която е  не само страната, но и целият свят,  през тази година почетна значка на община Монтана  ще получат  собственици на фирми дарили средства и медицинска апаратура за лечение на заболелите от COVID 19.

През декември традиционно се провежда и тържествено  награждаване на най-добрите спортисти на Монтана за годината. Анкетата сред журналисти и спортни клубове вече е пусната, но самата церемония няма да се проведе в познатия формат.

Под въпрос са и онлайн концертите, на които се научихме пред годината, заради трудната организация, заяви още Герасимов.

Той уточни, че навръх Нова година  ще има празнична заря, но едва ли ще се съберем  заедно на площада да посрещнем 2021 година.

 

Share Button

Коментари в сайта

Все още няма коментари в сайта, вашият коментар може да е първият.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ