МЛАДА ЖЕНА ОТКРИТА В ТЕЖКО СЪСТОЯНИЕ В ЖК“МЛАДОСТ“

Публикувано на 18/02/2016 13:01
/ прегледи: 7 872
/ коментари: 12 / в Общество, Събития
1001

Млада жена е починала в интензивното отделение на болницата в Монтана, няколко часа след като е приета там. Била открита около 15 часа вчера пред вратата на жилището си  в ЖК”Младост”. По данни на полицията е приета в болница в тежко състояние. Пила сода каустик, а после се качила на покрива на блока. Въпреки усилията на лекарите около 18 ч. е починала. Най-вероятно се касае за самоубийство, предполагат разследващи.

Share Button

Коментари в сайта

 1. Geo Von Mizia

  Julia Ivanova може да сте я прочела, сигурно и моят коментар сте прочела (забележете, че не ви говоря на ти, все пак не сме първи дружки), но липсата на разбиране на прочетеното говори много негативно за вас.

 2. Благо

  И аз не виждам къде се споменава въпросната преценка на лекарите… освен, че са се борили за живота й.
  Geo от хапливия Ви тон и негативното Ви мнение за монтаските лекари може само да се съди, че целта Ви е да се заяждате, което никак не говори добре за Вас. След като не сте запознат със случея, не знаете никакви факти… не виждам на какво основание и по какъв повод давате откровенно малоумното си мнение и отгоре на всичко нападате другите коментиращи.

  1. Geo von Mizia

   Пила сода каустик – как се остановява това? Нали после се е качила на покрива? И след това била намерена пред входната врата? Прави сте, не съм запозната, но или лекаря изказал мнение също е толкова незапознат, или полицая изказал мнение е толкова непознат.
   Радвам се, че можете да уловите тон по написано, аз си мислех че тонът се изразява звуково. Радвам се на вашите свръхестествени способности.

 3. Иво

  Знаете ли какви поражения предизвиква поемането на сода каустик??? Лека и пръст на жената, но понякога и лекарите са безсилни!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ