КОМПЛЕКСЪТ „СВЕТИ МИНА“ СЪБРА ГОСТИ ЗА ПРАЗНИКА СИ

Публикувано на 11/11/2015 15:03
/ прегледи: 622
/ в Без категория, Общество, Събития
novini-montana

Детска количка, играчки, материали за рисуване, музикални инструменти, пъзели, дрешки получи комплекса за здравни и социални услуги „Свети Мина” в Монтана по повод деня на патрона си Свети Мина.
Комплексът се намира в сградата на бившия дом „Майка и дете” . Осигурява шест здравно социални услуги иновативни за България. Сградата е изяло обновена и преоборудвана и вече има 80 деца и възрастни, които ползват услуги.
От следващата година издръжката на комплекса трябва да бъде държавна делегирана дейност”, припомни кметът Златко Живков. Той допълни , че се надява тези нови услуги да бъдат устойчиви във времето и в полза на хората, както останалите нови социални центрове разкрити през последните години в общината.

Свети Мина е един от най-големите и най-помагащи светци. Ако не можете да отидете при Свети Мина, той може да дойде при вас
Няма църква или манастир, в които да липсва икона на Свети Мина – голяма, малка, яздещ кон или застанал прав.
Свети Мина помага да намерим душевно спокойствие, подходяща работа, приятели, дори любов Като безстрашен воин .Свети Мина закриля децата, жените и семействата, Когато не можете да имате деца или страдате от някакво заболяване, пак с негова помощ може да се намери подходящ лекар или лек.

Share Button

Коментари в сайта

Все още няма коментари в сайта, вашият коментар може да е първият.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ