КОЛА РАЗРУШИ СТЪЛБ, ОГРАДА И ТАБЛО ЗА ПРИРОДЕН ГАЗ

Публикувано на 17/05/2022 13:01
/ прегледи: 2 584
/ в Общество, Събития
Exif_JPEG_420

Момче и момиче оцеляха по чудо , след инцидент с автомобил станал час и половина след полунощ в понеделник на ул. „Веренишка“ в Монтана. При движение от ул. „Извора“ към ул. „Васил Априлов“,  БМВ с  22-годишен шофьор  , се поднася наляво и със задната си част се блъска в бетонен борд, излиза вдясно от платното и блъска последователно железобетонен ограден стълб на частен имот, табло от газопреносна мрежа, железобетонна ограда на съседния имот и фасадната стена на 1-вия етаж на жилищна сграда. Пробата за употреба на алкохол и наркотици  на водача е отрицателна. По случая се води разследване за унищожаване на чуждо имущество.

Щетите по касетата за газ и изтеклото количество синьо гориво са за няколко хиляди лева. Собствениците на имотите все още не са пресметнали загубите си.

Това е поредната катастрофа в този район на Монтана. В стръмната част на ул. „Веренишка”,  почти няма частен имот , в който да не е влизал автомобил. Камерата, поставена веднага след кръстовището отдавна липсва, тук е само кутията на техническото средство, което трябва да отчита скоростта на автомобилите.

Share Button

Коментари в сайта

Все още няма коментари в сайта, вашият коментар може да е първият.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ