КМЕТОВЕ НАГРАДИХА РЕДОВИ ПОЛИЦАИ

Публикувано на 03/07/2015 11:11
/ прегледи: 1 704
/ в Общество, Събития
P-2

Кметовете на Монтана, георги дамяново и Берковица наградиха полицаи по повод празника на МВР. Плазмен телевизор получи от кмета Зл. живков Светлин рачев, мл. полицейски инспектор при РУП – Монтана. След 20 години работа в полицията съветът на инсп. Рачев към младите му колеги е ”да разбират гражданите и във всички ситуации да са преди всичко човеци”. През последния месец той и колегите му са разкрили извършителите на 9 кражби- от жилища и автомобили в ЖК „Младост“.
За празника кметът на Георги Дамяново Дилян Димитров осигури лаптоп на местния полицейски участък, Специална награда ще връчи на РУП- Берковица тази вечер кметът на общината Димитранка Каменова.Модерна кафе-машина ще получи инсп. Богдан Станков от РУП- Берковица.
53 служители получават „писмена похвала” от директора на ОД МВР Монтана старши комисар Иван Георгиев. По случай празника 35 служители са повишени в по-висока степен на длъжност. Зам. директорът комисар Кирил Георгиев е наградил двама криминалисти от РУ Берковица. Началникът на РУ Лом гл. инспектор Владимир Владимиров поощрява 16 от служителите на Районното управление в крайдунавския град. Началникът на РУ Берковица гл. инспектор Бисер Йончев отличава с „писмена похвала” 4 от своите служители.Плакети от директора на ОД МВР  получиха: зам.директорът Кирил Георгиев,началникът на на „Охрана на обществения ред и териториална полиция“ в ОД МВР Денис Хилмиев, началникът на РУ Берковица Бисер Йончев, началникът на ОДЧ Ангел Петков и излизащия в пенсия Георги Ангелов от сектор „КИАД“.

Share Button

Коментари в сайта

Все още няма коментари в сайта, вашият коментар може да е първият.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ