ИРЕНА ДИМОВА: ЩЕ ИЗВАДИМ БЪЛГАРИЯ ОТ КРИЗАТА

Публикувано на 26/09/2022 9:09
/ прегледи: 332
/ в избори
IMG_6191 (3)

Отборът на коалиция ГЕРБ- СДС за област Монтана Ирена Динова, Владимир Минчев, д-р Христо Кастрев, д-р Владимир Велков и Калин Хайтов се срещнаха с жителите на село Крапчене.

Ирена Димова, която е водач на листата за област Монтана сподели: “Всички помним обещанията на Корнелия Нинова, че ще осигури евтини дърва за огрев на хората преди предстоящата зима. Суровата действителност,  която видяхме и тази вечер при срещата ни с жителите на с. Крапчене е, че не просто няма на ниска цена, а почти е невъзможно да се намерят такива на каквато и да е.

В подобни населени места най-добре се виждат последствията от безотговорното управление на страната в последната година и половина. Несигурността и притеснението за утрешния ден,  непосилните сметки, растящите цени и рекордната инфлация са темите, които вълнуват обикновения човек.

Заедно с колегите от листата на ГЕРБ-СДС, с председателят на ОС – Монтана Иво Иванов и с общинския съветник Станимир Стоев се срещнахме с тях и обсъдихме проблемите им, както и всичко това, което се случи с държавата ни.”, допълни Димова.

Посетихме също така и църквата, която е в процес на изграждане, и е част от усилията на кмета на Монтана Златко Живков, всяко село в общината да има такава.

Жителите на  Крапчене ни пожелаха успех, а ние им обещахме, че ще направим всичко възможно да извадим България от кризата и да поправим това, което политическите ни опоненти разрушиха.

„С общи усилия вярвам, че ще се справим”        ,  категорична бе Ирена Димова.

ГЕРБ-СДС е с номер 24 в бюлетината

Купуването и продаването на гласове е  престъпление.

 

Share Button

Коментари в сайта

Все още няма коментари в сайта, вашият коментар може да е първият.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ