ГЕРБ – МОНТАНА С ЧЕТВЪРТИ РЕЗУЛТАТ В СТРАНАТА

Публикувано на 03/06/2019 13:01
/ прегледи: 361
/ коментари: 1 / в Общество, Събития
1-2

Подкрепата за ГЕРБ в област Монтана  на европейските избори ни нарежда на четвърто място в страната. С получените 15 383 гласа изпреварваме БСП с 5 051 гласа, като сме подобрили резултата си от изборите през 2014 г. с 84 %,  съобщи пред журналисти областният координатор на ГЕРБ за региона Дилян Димитров. Така област Монтана е четвърта в страната след Благоевград, Хасково и Враца.  Рекорден резултат има партията в община Брусарци с 64 % подкрепа от всички гласували, 51 % е резултатът за община Чипровци. Якимово ,Лом и Георги Дамяново също имат близък  до 50-те процента  резултат. „Приятната изненада за нас е община Медковец, където ГЕРБ също има най-добър резултат на евровота”, каза Д. Димитров.

Анализ на всички фактори ще даде отговор за вота в община Монтана единствената, в която БСП води пред ГЕРБ с 283 гласа.

Това, което постигнахме на европейските избори не ни успокоява. „Започваме подготовка за местните избори, които са доста по-различни, там се гласува за личности, отбеляза депутатът. Кандидатите на ГЕРБ за кметове и общински съветници ще бъдат номинирани през месец юли.

 

Share Button

Коментари в сайта

  1. Veli

    Резултатите в град Монтана са пряко отражение на политиката на правителството към областния град, особено в сравнение с тази към съседните областни градове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ