ЕДИН ОТ 10 ИЗБИРАТЕЛИ Е ГЛАСУВАЛ В РЕГИОНА ДО ОБЯД

Публикувано на 14/11/2021 12:12
/ прегледи: 1 112
/ в Общество, Събития
IMG_20211114_130558

Малко под 13 000 от имащите право на глас 121 000 избиратели в област Монтана са гласували досега. Най-малко – в община Лом около 8 процента и община Монтана под 10 процента.

Повече бюлетини за парламент са пуснати в община Берковица и Медковец. И в двете общини е  издигнат местен  кандидат за народен народен представител. В Георги Дамяново разликата в активността за двата вода е един избирател, който е пуснал бюлетина само за президент,  в Чипровци и Якимово всички стигнали до урните са гласували и в двата избора. В Монтана, Лом, Вършец, Бойчиновци и Вълчедръм – с по няколко бюлетини изборът за държавен глава изпреварва парламентарния.

394 служители от структурните звена на МВР в областта осигуряват охраната на изборните секции и отговарят за реда и спокойствието в областта.
Звената на  „Български документи за самоличност“ работят днес от 8,30 до 19,30 ч. Те ще издават удостоверения (за изгубени/откраднати/повредени/унищожени лични карти и документ с изтекъл срок ) с оглед на упражняване на избирателните права на гражданите.

Share Button

Коментари в сайта

Все още няма коментари в сайта, вашият коментар може да е първият.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ