Д. ДИМИТРОВ ВЕДНАГА СЛЕД Б. БОРИСОВ В КАНДИДАТСКАТА ЛИСТА

Публикувано на 02/02/2017 15:03
/ прегледи: 1 723
/ коментари: 3 / в Общество, Събития
1-8

Областният лидер на ГЕРБ – Монтана Дилян Димитров изпревари всички местни кандидати за депутатската листа на ГЕРБ в региона. За него на проведената снощи  общинска конференция на партията са гласували 138 от общо 150-те делегати. Безспорната номинация на актива тук е Бойко Борисов подкрепен от всички участници. Настоящият депутат от Монтана Десислава Атанасова е с одобрението на 78 от делегатите. С резултат между 82 и 90 гласа са Александър Ангелов, Ирена Димова, която от лютото на миналата година е и общински лидер на ГЕРБ и зам.областният управител Нина Петкова.

Трима от предложените – областният управител Ивайло Петров, шефът на регионалната социална служба Георги Цеков и общинският съветник д-р Людмир Джурджов са си направили отвод.

В списъка на предложените са още: главният секретар на НС – Иван Славчов, Даниела Накова, съветниците Станимир Стоев и Александър Александров, адвокатът  Георги Георгиев, Калин Хайтов.

Окончателното подреждане на  листата ще направи изпълнителната комисия на ГЕРБ. Най-вероятно  водач на листата ще бъде  инж. Дилян Димитров, а след него  ще е Ирена Димова. Конференции вече са провели 9 от общините в региона, Д. Димитров е получил номинации навсякъде.

Предстои кандидат – депутати да издигнат общинските  организации на партията в Берковица и Вършец.

/сн. архив НМ/

Share Button

Коментари в сайта

  1. Veli

    Ама Десислава Атанасова няма ли да е депутат от региона!?! Каква „висока“ оценка за работата ѝ тук! На кого ли ще я натресат този път?! Тежко и горко им!!!

  2. Левски

    Има ли все още малумници,които ще гласуват за ГЕРБ,ДПС иБСП,ако има наистина сте мазохисти и нека циганията и безпаричието и най-вече смъртността да продължът,сами си го начуквате с тези три анти Български партий

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ