Д. ВЕНЦИСЛАВОВА: ДА ВЪРНЕМ ВЯРАТА В БЪЛГАРСКИТЕ ЦЕННОСТИ

Публикувано на 06/07/2021 9:09
/ прегледи: 264
/ в избори
деси lice

- С какво самочувствие влязохте в предизборната битка?

В тази предизборна битка, както и в предишната за 4 април, влязох с усещането, че мога да вложа достатъчно сили и енергия и да имам принос за успеха, който ще постави началото на така желаната промяна в управленския модел на нашата държава.

– Ако трябва да посочите топ 4 с приоритетите за област Монтана, кои са те?

Топ 4 с приоритетите е кауза. Област Монтана очаква промяна към добро на демографските показатели, съживяване на поминъка, образование и здравеопазване на ново съвременно равнище, чиста околна среда и мощен тласък на туризма.

 

– Предизборната кампания е към своя финал, смятате ли, че вашите лични каузи могат да се реализират и с помощта на граждански инициативи и с подкрепата на местната общност, какво конкретно бихте реализирали?

Моите лични каузи са много и се радвам, че и досега не съм спирала да работя за тях. Останах тук, в родния край, не избягах и смятам, че в работата ми са по-важни действията и резултатите, а не показността. Щастлива съм, че местната общност е съпричастна и не пренебрегва полезните инициативи. Много искам да реализирам мащабен проект за възпитание на деца, защото без възпитанието всяка кауза е обречена. Така ще превърнем пътя, по който бъдещите големи хора вървят, в един стремеж към обич, светлина и добро, за да затвърдим моралните ценности, без които няма как обществото ни да бъде здраво и сплотено.

 

– БСП е социална партия. Понятието „социална политика“ е твърде общо. Ако трябва да го конкретизирате за вашите избиратели, как ще звучи?

Задължително е социалната политика да бъде такава, че обществото ни да я приема като справедлива, защото когато справедливостта изчезва, то не остава нищо, което би могло да предаде ценност в живота. Без справедливост няма свобода. Защото всеки път, когато сме свидетели на някоя несправедливост и не предприемаме действие, ние учим характера си да бъде пасивен и по този начин губим всякаква способност да защитаваме себе си и тези, които обичаме. А наш дълг е да се грижим за любимите си хора.

 

– Имате ли личен девиз, с който да отправите послание към избирателите, защо да подкрепят точно Вас на 11 юли?

Разбира се! И ежедневието ми е изпълнено с действия, които по тих и скромен начин показват какви са целите ми. Моето послание е категорично и няма как да бъде променено. То е : „Да върнем вярата в българските ценности!“

А днес бих добавила нещо много важно:

Труден занаят е добротата, труден занаят.

Ако нямаш огънче в душата, откажи се, брат!

Между двете послания има логическа и емоционална връзка, която, надявам се, избирателите да разтълкуват!

Затова на 11 юли нека смело и мъдро да подкрепим хората, за които сме убедени, че няма да ни предадат!

Доверете се на номер 4 в бюлетината и преференция 104, за да сте сигурни и спокойни, че сте направили верния избор!

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

 

Share Button

Коментари в сайта

Все още няма коментари в сайта, вашият коментар може да е първият.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ