Д. ДИМИТРОВ – СЛЕД БРЮКСЕЛ И В СТРАСБУРГ

Публикувано на 08/07/2015 13:01
/ прегледи: 739
/ коментари: 6 / в Общество, Събития
20150325-ZUVAFOMUTCG-1427264675

Кметът на Георги Дамяново Дилян Димитров е на тридневно посещение в Страсбург в състава на делегация от кметове на партия ГЕРБ. Програмата на посещението предвижда участие в семинар, организиран от Европейската народна партия, среща със зам. председателя на Европейския парламент Райнер Виланд. По време на 3-дневния престой във френския град българските кметове ще се запознаят с регионалната политика на Европейския съюз и с възможностите за българските общини да усвояват средства от структурните фондове.

Само преди 10-ина дни Д. Димитров, който е една от номинациите на ГЕРБ за кандидат-кмет на Монтана  бе в Брюксел, заедно с около 30 кметове на общини от България.

Share Button

Коментари в сайта

 1. Veli

  Европейските фондове са хубаво нещо но тук големият проблем тук е, че държавата не прави нищо за региона (най-вече от страна на сега управляващата партия ГЕРБ), като особено това е валидно за град и област Монтана. Такава подкрепа обаче е много силно изразена в Южна България, където се влагат по-голяма част от европейските фондове. Така, че Дилян Димитров вместо да ходи до Брюксел да вземе първо да посети столицата, защото не виждам с какво ГЕРБ може да се отчете в предизборната кампания за кмет.

  P.S. Нека, ако някой може, да изброи 10 големи проекта реализирани от ГЕРБ тук по време на мандатите им на управление–предишен и сегашен.

  1. barnibg

   ПАРКА НА “ ВАРВАРАТА“ И АСАНСЬОРА НА ИВАЙЛО. ДО 10 – ТЕ СИ ГИ ЗНАЯТ.

 2. Veli

  И един въпрос за 100 000 лева-познайте кой областен град от Северозападния регион за планиране ще получи най-малко средства по Oперативна програма „Региони в растеж“?

 3. Bogidar

  Ех, вие ЖИВКОВИСТИ, уплашихте се, май, от предстоящите местни избори. Какво не е направила партия ГЕРБ за област Монтана ли? Погледнете общините, всяко село е с обновена инфраструктура. Или ще кажете, че асфалт не се яде. Да, ама аверите на Златан Живков, Иван Костов и СиЕ, унищожиха всичко, което хората там с години са градили. Сега ГЕРБ ви бил виновен. Ами за предишния мандат на ГЕРБ и сега по колко проекти община Монтана, начело с феотдала Златан, изпълни. И ТО, БЛАГОДАРЕНИЕ НА ГЕРБ. Затова, когато нещо не сте наясно не го коментирайте. Още повече, вие господа журналисти, които стоите зад тези коменари. Не ви прави чест да пишете неверни неща. Жалко! Затова няма нито един представител от вашата гилдия, който да не се изхранва с жалките подеяния на Златан!!! Срам за перото! И още, на Дилян Димитров на малкия пръст не може да му стъпите. Колкото и да се напъвате, вие лакейте на ЖИВКОВИЗМА, няма да успеете да опетните името на човек, когото уважават хората не само в община Монтана, община Георги Дамяново, но и хора на стратегически постове в Европа. Що се отнася до областния управител Ивайло Петров така ли му се отплащате за това, че ви е подслонил в сградата на администрацията и все още не ви е натирил там, където ви е мястото………….

 4. Veli

  Нещо жестоко се бъркаш! Нито работя в общината, нито съм журналист, кмета съм го виждал само по центъра. Имаше един друг гербаджия тук, който си изпускаше нервите, като ме псуваше (също като един кандидат-кмет на ГЕРБ в един ТВ диспут). И така, да включим в диспута фактите, а те са доста неприятни за ГЕРБ: двама депутати на ГЕРБ от област Монтана, напуснали парламента със скандал–И.Ф. (дето удряше разни хора) и Аврамов с подкупите; фактически закрит монтански театър през 2010 г. (ако не беше станал общински си заминаваше); лъжливо обещание за откриване филиал на Русенския университет (имам го и на видео); провал при ремонта на Петрохан, започнат гръмко от И.Ф. и Лиляна Павлова (имаше и протести за това, ако някой не помни); лъжа, че ще се открива филиал на НАП за Северозапада и ще има данъчни облекчения за фирми от региона; липса на пари за пътя Ботевград–Видин (искам да ям асфалт!); грозна история с избирането и кметуването на кмета на гр. Лом (включително платени митинги в негова полза от едни мургави хора) и особено управлението на тамошната болница. Между другото ГЕРБ нямат кмет в нито един областен център (защо ли), а имаше двама такива. И ако ГЕРБ отново започне „позитивна“ предизборна кампания, както направи предишния пък, и в какъвто стил е горното изказване нищо добро не ги чака.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ