ЧИЕ Е ПРЕДИМСТВОТО?

Публикувано на 03/02/2018 15:03
/ прегледи: 776
/ в Общество, Събития
IMG_20180203_123324

Пътен знак се прекърши под напора на бурния югозападен вятър, който духа в района от сутринта. Добре, че знакът рухна след видимо силно залюляване и минувачите успяха  да се дръпнат навреме. Така никой не пострада.Дори за неспециалистите обаче  бе ясно, че инцидентът е съвсем логичен, тъй като се виждаше на каква дълбочина е забита тръбата и колко качествен е материала, от който е изработена. Тръбата остана да лежи на тротоара няколко часа, после я прибраха.

Монтирането и поддържането на пътните знаци в Монтана е доста фриволно. Голяма част от тях са завързани с обикновена тел към стволове на дървета. Обичайно е пътните знаци да са поставени точно там, където пешеходците пресичат кръстовище и трябва да стъпят на тротоара. Въпрос на импровизация често е и височината на която са поставени и така застрашават безопасността на по-височките минувачи. Така че да внимаваме, пътните знаци понякога застрашават безопасността ни.

21 градуса е измерената максимална температура в местната метеорологична станция. Вятърът че започна да отслабва. Малко преди обяд денс скопостта му в Монтана достигна 70 км/ч, в балканските общини Георги Дамяново, чипровци и Вършец поривите на южния вятър достигаха 80-85 км/ч.

Share Button

Коментари в сайта

Все още няма коментари в сайта, вашият коментар може да е първият.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ