БСП МОНТАНА:СЛЕДВАЩИЯТ ПРЕМИЕР ЩЕ Е ОТ СЕВЕРОЗАПАДА

Публикувано на 08/03/2017 20:08
/ прегледи: 3 154
/ коментари: 10 / в Избори 2017
novini-montana

Следващият премиер на България ще е от Северозапада. С тези думи Атанас Костадинов, водач на кандидат депутатската листа на „БСП за България“ за региона  взриви препълнената зала на театъра. Повече от 600 членове и симпатизанти на БСП от цялата област аплодираха лидерът на партията Корнелия Нинова и 10-те кандидат депутати от 12 МИР – Монтана. Победа, победа, скандираше  залата докато те  се качиха на сцената. Атанас Костадинов представи накратко  всеки от тях. Искаме справедливост за хората, развитие на региона, промяна за България, каза още Ат. Костадинов, докато в залата се развяваха национални трибагреници.

Помогнете ни да направим промяната, доказахме, че сме готови да променим себе си, можем да променим България, обърна се към хората Корнелия Нинова. В  40-минутно слово тя представи предизборната програма на „БСП за България“:  преодоляване на демографската криза, връщане на младите от чужбина, данъчни  и кредитни облекчения за младите семейства, увеличаване на детските надбавки. „Преходът ни даде много, но и много ни отне“, констатира  К. Нинова и изложи идеите на партията за индустриалното възраждане на България- промишлено производство, развитие на земеделието, което включва и промяна на субсидирането на земеделските производители. „Сега в страната се субсидират десет крупни производители на пшеница, която те изнасят в чужбина. Това ще спре, парите ще отиват при дребните и средни производители“.

„Не обещаваме празнични бонуси нито пенсии от 300 лв, макар, че и ние сме го правили. Нито пък повишение по „швейцарско правило“, ще индексираме пенсиите и така  всеки, който е работил ще получи повишение с 20 до 30 %“, заяви Нинова. И още: никакви допълнителни плащания за здравноосигурените българи, образование за всички деца и съхраняване на училищата в малките населени места. „Ще отменим Закона за предучилищното и училищно образование, ще спрем държавана субсидия за частните училища и колежи и ще върнем средствата в държавните училища“, гарантира тя. И продължи “Искаме да спасим България  от бедността, знаем че е трудно, че трябва да разрушим паралелната държава и да спрем корупцията, която всяка година ни отнема 10 млрд. лева. Дайте ни сили, подкрепете ни на 26 март, за да победим, да направим промяната. Но не за нас, а за България!“

БСП за България е с № 10 в интегралната бюлетина.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Share Button

Коментари в сайта

 1. Veli

  Обърнете внимание-нито думичка за извинение за това, че град и област Монтана бяха наказани от правителството на Орешарски по програмата „Растеж и устойчиво развитие на регионите“, като това стана за сметка на съседните на нас области!

 2. П РАВО В ЦЕЛТА

  Крайно време е да да разрушите паралелната държава . Вие я създадохте , вие трябва да си оправите нещата.. Но едва ли ще позволят бесепарските милионерчета да направите това . Ще бъде за една година , ако вземете властта ,каквото можете да доокрадете и това ще ви остане като за последно

 3. Нейко

  Браво! Ще гласувам за вас, най-накрая да си отиде шайката на ГЕРБ и всички около тях

 4. Боби

  Ще гласуваме и ще видим.Корнелия само не ни лъжи,че хората нямат сили да оцеляват ,да не говорим за живот.

 5. Генчо ТРИКОВ

  Да, ще гласувам
  защото и имам вяра не само в нея а и в Партията която води !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ