ЗАПАЛИ СЕ ЕЛЕКТРИЧЕСКА ПЕЧКА В ДЕТСКА ЯСЛА

Публикувано на 10/10/2019 12:12
/ прегледи: 432
/ в Общество, Събития
pojarni_koli2

В сряда около 8.30 ч.  е получен сигнал за задимяване в детска ясла №3 „Маргаритка“в Монтана, от  запалила се конверторна печка. Децата са изведени от стаята. При произшествието няма пострадали.  Изгоряла е  печката и са опушени 10 кв.м. стени. Предполагаемата причина за произшествието е късо съединение, съобщават от полицията.
В 09,30  ч.  в сряда два екипа на УПБЗН Вършец и РСПБЗН Берковица илизат на сигнал за пожар в къща в кв. „Заножене“ във Вършец. Огънят  е унищожил  60 кв.м. покрив. Спасена е къщата. Предполагаемата причина  е техническа неизправност.
В17,10 ч. екип на УПБЗН Вълчедръм и РСПБЗН Лом излизат на сигнал за горяща необитаема къща в с. Дългоделци. До пристигане на екипите огънят е  унищожил  80 кв.м. от  покрива  Спасена е сградата като цяло. Предполагаемата причината за пожара се установява.

В 19,15 ч. двата екипа са пренасочени на пожар в друга къща в  село Дългоделци –  на изхода за с. Якимово,  При пожара са унищожени част от покрив – 5 кв.м. и са опушени 30 кв.м. стени. Изгорели са бяла и черна техника, мебели и домашно имущество. Спасена е къщата. Предполагаемата причина за пожара е небрежност при боравене с открит огън.

Share Button

Коментари в сайта

Все още няма коментари в сайта, вашият коментар може да е първият.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ