ОБРАХА МАГАЗИН В Д. ЦЕРОВЕНЕ, ТАМ ЧАКАТ СВОЙ ПОЛИЦАЙ

Публикувано на 16/01/2017 15:03
/ прегледи: 1 137
/ коментари: 1 / в Общество, Събития
20170110_191020

Неизвестни обраха магазин в с. Долно Церовене навръх Бангу Васил. Крадците влезли в помещението след 19.30 ч. на 14 януари, като счупили катинар на метална решетка поставена от собственика С. Д. Според продавачката А. И. /69 г. / са изчезнали 31 бутилки уиски „Блек Рам“ и „Савой Клуб“, 4 бутилки ром „Савой Клуб“, 5 бутилки мастика „Карнобат“, бутилка мастика „Пещера“, 6 бутилки вино „Ловджийско“, 2,5 кг трайно варено- пушен колбас и 200 лв. По случая е образувано досъдебно производство, съобщават от пресслужбата на полицията.

Вероятно това е едно от последните посегателства на крадците в Долно Церовене. Съвсем скоро селото ще има свой полицай по новата програма на правителството за намаляване на битовата престъпност. Монтана е един от регионите, включени в програмата. Очаква се близките дни министър Р. Бъчварова да посети Монтана и на място да даде подробности за брой и разпределението на новите служители, които ще охраняват селата в региона. Това ще са 600  бивши военни и полицаи за цялата страна.

Share Button

Коментари в сайта

  1. Левски

    Майка им да е ба в циганите мръсни,тез мангали ги оправя само куршум в главата,само смърт за тях мила мамичка да им е ба

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ