ВЯТЪР РАЗПИЛЯ ИЗОЛАЦИЯ В ПЛИСКИТЕ

Публикувано на 13/11/2016 13:01
/ прегледи: 1 361
/ коментари: 1 / в Общество, Събития
novini-montana

Бурният вятър събори ограда и разпиля част от изолацията на блок „Плиска“ 8. Няма повредени автомобили, нито засегнати части от сградата. Двама работници опитват да приберат част от разпиляното до средата на улицата.

Вятърът е изкоренил и дърво на пътя между селата Расово и Пишурка тази сутрин. Екип на пожарната вече е освободил платното. Премахната е и опасно надвиснала ламарина от жилищна сграда в Лом, съобщиха от пресслужбата на полицията.

Вятър със скорост 65-70 км/ч духа в региона, казаха от метеорологичната станция в Монтана. Между 5 и 12 литра /кв м е количеството дъжд паднал в региона нощес. Монтана  9 л/кв м, Василовци 12 литра.

Все в района на Плиските и покрай енергийното обновяване на високите блокове в петък 29-годишен шофьор блъсна пешеходка на ул. „полк. Б. Илиев“ срещу бл. 4 . Мъжът правел маневра на заден ход с „Мерцедеса “ си. Блъснал 74-годишната Г. Г. Със счупен ляв глезен и разкъсно-контузни рани по двете ръце, без опасност за живота пострадалата е настанена в болницата в Монтана. полицията разследва ПТП-е.

img_19800115_120839 img_19800115_120923 img_19800115_121001

Share Button

Коментари в сайта

  1. Ваня

    Вятърът събаря оградата и разпилява материалите не за първи път. От както са почнали няма къде да минем от разхвърлени материали. Няма къде да паркираме колите си. Никой не го е грижа да работи, та камо ли да почисти. Жалко, много жалко. Съсипаха ми дома. Най-хубавото време избраха – студ и вятър. Безплатно било! Нито се работи грамотно, нито проекта е грамотен. Зазидаха ни терасите – пазят ни да не паднем! Израстнали сме на терасите, децата си отгледахме. Овце сме – мълчим и търпим! Ако някой се обади – Крастав е! Бягайте! Да не сте посмели да го подкрепите! Най-важното е, че е Безплатно!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ