ЦЯЛ БЛОК В „МЛАДОСТ“ БУДУВА ЗАРАДИ СИГНАЛ ЗА БОМБА

Публикувано на 22/09/2015 15:03
/ прегледи: 2 939
/ коментари: 11 / в Крими, Общество, Събития
1001

Изнервен пенсионер стресира обитателите на цял жилищен блок в Монтана, като ги заплаши с бомба. Сигналът за поставено взривно устройство бил подаден в неделя в 23.38 часа на тел. 112. За минути всички, които били в апартаментите си били евакуирани. Събрали се край блока за да изчакат заключението от огледа на сградата. Разбира се взрив не бил открит, все още не е ясно и защо 71-годишният П. П. подал фалшивия сигнал. Мъжът е задържан за денонощие в полицията, образувано е досъдебно производство.
Глобите за подаване на неверни сигнали на тел 112 са доста солени, стандартно санкцията е около 2 000 лева.

Share Button

Коментари в сайта

 1. Ваня Николова

  Истината за този блок е, че от години нагло тероризира живеещите в квартала със слушането на музика по всяко време на денонощието на децибели конкуриращи циганските сватби. Реакцията на т.нар. "изнервен пенсионер" е реакция на всички нас – безпомощните съседи, обречени да живеем под агресията и терора на чалгата.

 2. Живущ

  За съжаление сте права Ваня Николова.
  Многократни обаджания на 112 и „музиката“ продължава след като полицията си тръгне.
  Докато полицията беше пред блока, наглеците продължаваха да пият и да се радват на сеира, чиято основа са те.
  П.С. Никой не е бил евакуиран. Проверете преди да пишете „новина“.

 3. младост

  Не е имало никаква бомба,никой не е евакуиран!Просто има нервни и озлобени хора,коитo вече се чудят по какъв начин да вгорчат живота на веселите хора.Има едни млади семейства,които се уважават,разбират се,празнуват си за разни поводи.Децата им тичат и играят,смеят се навън.Но това не се харесва на никой,защото всички са злобни,лоши хора-типичните българи,които всичко това оприличават на лошо,грозно….Наричат тези млади семейства цигани,простаци,наглеци и т.н.,но забравят,че и те като млади са живели по този начин,така са правили и техните пораснали деца,същото ще правят и децата на тези млади семейства.И те ще дразнят със младостта си връстниците на техните родители.Това е един кръговрат и никой не се замисля,че и него живота е въртял в него!!!

 4. Съсед

  Освен на млади и стари, хората се пртивопоставят и по други признаци като например възпитани и невъзпитани, отговорни за начина, по който се веселят и такива, които демонстрират своя разгул. Отговорните МЛАДИ родители не отглеждат децата си под звуците на чалгата в среднощните часове. Младостта както и старостта не са порок. Важно е човек да има чувство за мярка и то да се проявява както в моментите на радост и забавление, така и в не толкова щастливите.

 5. Кети Божидарова

  Може би, младите семейства са отбелязвали Независимостта на България с чалга?!!!! И са загрижени за децата си…в 23 часа?!!! Как скачат и се веселят през нощта?!!! ХВАЛА, БРАВО на родителите им!!! От къде идват те та не знаят, че след 22 ч. трябва да искат разрешение от съкооператорите за купон?!! Може би от…страната Чалгария?!!!..Ето, че семейството живеещо под нас/също слушащо чалга!!!/ заформя поредния СКАНДАЛ – викане, тряскане &etc!! Май това са хората, които се толерират от….?!! А ние, останалите тук, къде да отидем и какво да направим, освен да вземем нещата в свои ръце и…..да обявим, че….има .., а то наистина има!!! Най ми е жалко за децата, които не могат да избират родители си!! Повярвайте ми, съграждани – това са изолирани случаи- монтанчани не долюбват липсата на възпитание и култура, колкото и малко да са останали от нас – тези, с жива гражданска съвест!!!

 6. Живущ

  „младост“ – Може някое от семействата и да е младо, но това не им дава право да надуват музиката по цели нощи.
  То хубаво поводи ама всеки ден повод…..! И като сте млади и уважаващи се семейства, покажете уважение и към останалите.
  Тук няма кръговрат, а просто една сбирщина простаци, в чиито глави няма място за уважение и акъл. Да надуваш музиката по нощите постоянно и да се смееш на всяка забележка, която ти е отправена, не те прави добър човек, поредния простак.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ