ТЕ ПЕЧЕЛЯТ НАГРАДИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА

Публикувано на 22/05/2020 12:12
/ прегледи: 556
/ в Общество, Събития
0-1

В навечерието на 24 май кметът  Зл. Живков връчи стипендиите на ученици от Монтана, постигнали забележителни успехи в състезания и конкурси у нас и в Европа. Тазгодишният носител на специалната стипендия  от  6 100 лв е Магдалена Александрова, вокално пеене.  Сега тя получава половината от сумата., останалата в края на годината. Трима са носителите  годишна стипендия на община Монтана от 3 660 лв. : Дейвид Каменов – „наука и техника”, Томас Симеонов”култура и изкуство” и Алекс Анчов „спорт”,

Три момичета получиха еднократна стипендия от  610 лв Калина Кръстева, Анна – Мария Асенова и Дона Юлиянова  – всички с постижения в  „култура и изкуство”. Еднократни стипендии взеха и  Алекс Атанасов  „наука и техника” и Искрен Цветков –  спорт.

С почетна значка на община Монтана кметът Зл. Живков  награди началника на РУО – Монтана Трайка Трайкова, директорът на Кукления театър Иван Истатков и Красимир Рангелов – учител по физкултура в Трето ОУ”д-р Петър Берон”. Наградените поздрави лично и председателят на Общинския съвет Иво Иванов.

Share Button

Коментари в сайта

Все още няма коментари в сайта, вашият коментар може да е първият.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ