Т. ДОНЧЕВА В МОНТАНА: ЩЕ ИМАТЕ ДЕПУТАТ ОТ„ИЗПРАВИ СЕ!”

Публикувано на 07/07/2021 14:02
/ прегледи: 331
/ в избори
20210707_145843

„Ще имате депутат от Монтана. Два от мандатите в региона ще отидат при различни от досегашните си носители”, заяви пред симпатизанти в Монтана Татяна Дончева от коалиция „Изправи се!Мутри вън”.

„ Северозападът не се нуждае от специален закон или някакви други такива мерки. Регионът може да се справи сам, да покаже природата и историята си, да печели от плодородната земя. Но, за  да остават младите хора тук, най-важно е образованието и здравеопазването да са достатъчно качествени, такива като в столицата и големите градове. „За всички ни и във всяка област е важно да сме добри стопани”, подчерта Т. Дончева. И даде пример с училищен двор в Берковица, с избуяла над кръста  трева.

„Може да е и емоция, но хората с които говорих в Берковица са недоволни от ремонта на централния площад в града. Много съжаляват за премахнатия розов берковски мрамор и подмяната му с павета. И че, общественото обсъждане на проекта минало за ден”, отбеляза Татяна Дончева.

Берковчани държат да бъде запазен Районният съд и прокуратура в града. Сега там има офис на Районна прокуратура – Монтана, като прокурорите периодично се сменят , а това влияе на качеството на правосъдието.

След Монтана Татяна Дончева и Мая Григорова, водач на листата на „Изправи се!Мутри вън” за 12 МИР – Монтана се срещнаха с граждани на Лом.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

 

Share Button

Коментари в сайта

Все още няма коментари в сайта, вашият коментар може да е първият.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ