„СПАСИХА” ЧОВЕК ОТ ПОЖАР В СПОРТНА ЗАЛА

Публикувано на 05/12/2023 17:05
/ прегледи: 492
/ в Общество, Събития
Image2

Пожарникари и доброволци от община Вършец  демонстрираха уменията си за ликвидиране на пожар в спортната зала в града. Спасителите свалиха  пострадали хора от покрива на спортната зала, ликвидиран бе инцидент с разлив на течност с  тежка задушлива миризма. В учението, по повод Деня на доброволеца участваха над 30 души.

Вой на сирени огласи по обяд района на спортната зала във Вършец. Три пожарни, линейка и полицейски автомобил се озоваха за минути до сградата, над чийто покри се извиваше гъст дим.  „В момента тук са 7 доброволци от община Вършец, включваме се активно във всички събития, кризисни ситуации, които се случват на територията  не само на общината. Доброволците се включиха и в гасенето  и с един тежък горски пожар наскоро, мисля, че и вече са изградили и опит да се справят. Има хора които имат сърце и желание  да помагат и съм благодарен за това”, каза Иван Лазаров, кмет на Вършец.

Зачестилите природни бедствия изискват  включването на все повече хор, приели доброволно да участват при ликвидирането им

Share Button

Коментари в сайта

Все още няма коментари в сайта, вашият коментар може да е първият.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ