СЪДЯТ ЛЕКАРКА ЗА ХУЛИГАНСТВО

Публикувано на 04/06/2021 14:02
/ прегледи: 1 280
/ в Общество, Събития
1

Районна прокуратура – Монтана  е внесла  за разглеждане в съда обвинителен акт срещу Д.П. за нанасяне на телесна повреда по хулигански подбуди, съобщават от пресдслужбата на АП.

Инцидентът е от септември 2020 г. Около 21 ч.  Е.П. завела малолетния си син в болницата за преглед,  заради подуване на рамото. Двамата били придружени от майката на жената – В.П.

На влизане в лечебното заведението Е.П. се представила и преди да е успяла да обясни причината за идването им дежурният лекар – Д.П. с  остър тон й направила забележка за късния час и я попитала за личен лекар.

В.П. се опитала да я успокои, но Д.П. я хванала за ръката и я извила назад. Дъщерята на пострадалата извадила телефона си с намерение да заснеме сцената, но обвиняемата успяла да го вземе, ударила го в пода и започнала да скача върху него. След това скрила напълно унищожения апарат.

За инцидента бил подаден сигнал на телефон 112. На място пристигнал полицейски патрул.

Съдебномедицинска експертиза направена по делото доказва  , че  В.П. е получила контузия на дясната раменна става, което нараняване и е причинило болка и страдание.

Предстои съдът да насрочи разпоредително заседание по делото.

 

Share Button

Коментари в сайта

Все още няма коментари в сайта, вашият коментар може да е първият.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ