МОНТАНА ПРАВИ НОВА ПРОГРАМА ЗА ЧИСТ ВЪЗДУХ

Публикувано на 01/06/2017 20:08
/ прегледи: 410
/ коментари: 1 / в Общество, Събития
IMG_20170601_173210

Монтана  получи 182 672 лв. за разработване на  нова програма  за намаляване нивата на замърсителите и постигане на безопасни норми за фини прахови частици, азотни оксиди, серен диоксид и други.

Договорът е подписан между министъра на околната среда и водите Нено Димов и кмета на Монтана Златко Живков. Проектите се финансират по Оперативна програма „Околна среда 2014-2020 г”. – за разработване и актуализация на общинските програми за качеството на атмосферния въздух.

Очакваните резултати  са наистина  да бъде изготвена качествена програма, която да сочи основните източници на замърсяване на атмосферния въздух на територията на община Монтана. Трябва да бъдат предложени  и  адекватни мерки за подобряване качеството на въздуха.

Share Button

Коментари в сайта

  1. Левски

    Каква програма ще бъде изготвена бе мърши такива,кмета ако не открадне не може да живее,та нали повече от половината от тези пари кмета ще ги гушне за да развива футболните и волейболните паразити,които само лапат също като кмета,да сте живи и здрави и да му давате още защото се не засрами тоя престъпник и циганина Румен Панайотов,аман от мангали ей града и държавата ни се напълниха с цигани,време е да се вдигнем и да изметем тези убийци от държавата ни,ясно е,че депутатите ги закрият начело с техния баща главния циганин Бойко Борисов тъпото

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ