РЕМОНТИРАТ ПЪТЯ ОТ ВИДЛИЦА ДО ГАВРИЛ ГЕНОВО

Публикувано на 29/06/2020 14:02
/ прегледи: 651
/ коментари: 1 / в Общество, Събития
1-0

Започнаха ремонтните работи  на пътя Боровци-Видлица – Гаврил Геново .Напълно ще бъде рехабилитирана отсечката от над 2 километра – от разклона за „Балова шума“ през село Гаврил Геново и излизането отново на републиканския път. Ще бъдат  положени  два слоя асфалт- биндер и износоустойчив пласт, ще бъдат  подменени тротоарните плочки и бордюри, на моста ще бъде подменен парапета на моста,  ще бъде  поставена нова хоризонтална и вертикална маркировка.

Средствата за ремонта на пътя и на няколко улици в населени места от община Георги Дамяново – общо 2 млн лв,  осигурява Регионалното министерство. Общината има готовност да предостави старите бордюри и тротоарни плочи за нуждите на населението, за укрепване на имоти и за облагородяване на прилежащи към имотите части на тротоари, срещу подадено заявление в Общинска администрация в Георги Дамяново.

Share Button

Коментари в сайта

  1. mim

    Погледнете картата и не пишете глупости Боровци -Геново е 15км. а Видлица няма нищо общо, ще се ремонтира от гхода на геново от към балова шума дето няма почти никакво движение и когато е имало хора не е имало тротоар а сега ще правят безмислено по добре главната артерия от Геново до Копиловци там поне има още движение

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ