„ПРОМЯНАТА” СТАРТИРА КАМПАНИЯТА ЗА МЕСТНА ВЛАСТ

Публикувано на 28/05/2023 18:06
/ прегледи: 640
/ в Общество, Събития
Exif_JPEG_420

Теменужка Цветкова е първият председател на общинската структура на „Продължаваме
промяната” в Монтана. Избрана е днес с пълно мнозинство,, подкрепена от  49  от  участвалите общо 51 членове на ПП  в учредителната конференция. В ръководството са още Емилия Христова, Михаил Цеков и Кирил Георгиев.

Избрани са и тримата делегати от община Монтана за националната конференция на ПП.

Специален гост на актива в Монтана бе Искрен Арабаджиев, народен представител и член на националното ръководство на движението.

Структурите на „Продължаваме промяната” започват номиниранe на кандидати за кметове и общински съветници, съобщи той. До средата на юни те трябва да определят кандидатите, които ще бъдат одобрявани на две нива. Предложените за кметове на кметства и общини, които не са областни центрове, ще се одобряват от народните представители от областта, областния и общинския председател. Номинациите за кмет на областен център ще бъдат преценявани от националното ръководство.

„Продължаваме промяната” вече има общински структури във Вълчедръм, председател Боян Аврамов, Берковица -Цветелина Илиева. Тази вечер ще бъде избран и общински председател във Вършец, каза народният представител Ванина Вецина.

 

Share Button

Коментари в сайта

Все още няма коментари в сайта, вашият коментар може да е първият.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ