ПРЕАСФАЛТИРАТ ЧЕТИРИ ОСНОВНИ УЛИЦИ

Публикувано на 24/06/2020 15:03
/ прегледи: 400
/ коментари: 1 / в Общество, Събития
0-1

С близо 3 млн лв Монтана ще ремонтира  улици това лято. Ремонтите трябва  да приключат до септември, обяви кметът Златко Живков, който провери  обектите, където вече се работи. До 20 юли трябва да приключи ремонтът на около километър от  ул. „Вапцаров” . Тя е реконструирана основно преди 20 години. Отсечката е много натоварена с  подходи към три квартала – „Пъстрина”, „Изгрев” и „Мала Кутловица”. Ще бъдат почистени и преасфалтирани и четири паркинга в района.

Вече се работи и на  ул. „Неофит Бозвели”, дълго отлаган ремонт заради сложна подземна комуникация.  До месец трябва да приключат  дейностите  там.

В района се събарят и  две къщи на ул. „Гоце Делчев. Общината е предприела крайната мярка , след многобройни жалби от граждани и опасност от срутване.

През август започва ремонтът на бул. „ Арнолди”,  който разделя кварталите  „Младост” 1 и „Младост” 2 . Той  ще бъде четирилентов с разделителна зелена ивица между двете платна.

Септември е периодът, в които ще започне реконструкцията на улица „Диана” в Индустриалната зона.

Share Button

Коментари в сайта

  1. Feder

    Първо: булевард „Арнолди“ и в момента е с разделителна зелена ивица.
    Второ: кметя предприема ли да се преасфалтира отсечката от жп гарада до хемус, защото в момента там е по-зле и от след бомбандировка?
    Трето: отсечката Кошарник – Дъбова махала, която трябваше да стане преди 2 години и после я отложиха за още една, а в момента всички табели със срокове вече са премахнати и работата е свършена на 40%, ще се доправи ли, или паричките са опапкани?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ