ПОВЕЧЕ ОТ 20 ДНИ В ОБЛАСТТА НЯМА ЗАРАЗЕН С -19

Публикувано на 27/04/2020 14:02
/ прегледи: 1 111
/ коментари: 3 / в Общество, Събития
1-0000

Няма жител на област Монтана  с положителен резултат за корона вирус, заяви директорът на РЗИ д-р Елена Борисова. „Ежедневно изпращаме проби от хоспитализирани пациенти с пневмонии, засега нямаме с положителни резултат  за  корона вирус. Днес пристигнаха поредните шест отрицателни резултати ”, допълни тя. От 24 февруари с  непрекъснати дежурства, включително и в почивните дни, РЗИ – Монтана контролира изпълнението на мерките за неразпространение на вируса в областта.

Share Button

Коментари в сайта

 1. Енеза Ангелова

  Колко теста са направени до този момент и има ли тествани определени групи!? Невероятно е в града да няма заболели. Масово хората се разхождат без да спазват изискванията да носят маска и да са на 2,5 метра един от друг. Все още нито веднъж улиците на са дезинфекцирани. Днес на пазара хората се бутаха един друг, приказваха си на групи без маски, но не видях контролен орган, както това беше преди Великден – имаше полицаи за въвеждане на ред. Как контролирате спазването на мерките?

  1. Veli

   Виж обаче как масово монтанчани оспорват във Фейсбук, че въобще нямало никаква зараза и че са ги направили луди да си стоят вкъщи без основание!

 2. Кирил Иванов

  Една ,,перфектно“ ръководена институция водеща до ,,добри“ резултати! СЗО трябва само да се учат от нея. Всички държави да вземат пример за бързите и адекватни мерки на местното ръководство в лицето на Д-р Б.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ