ОТКРИХА ДВА ОБНОВЕНИ БЛОКА В „АВРОРА”

Публикувано на 17/02/2017 13:01
/ прегледи: 1 648
/ коментари: 2 / в Общество, Събития
1-1

Най-големият проект за обновяване на жилищни сгради в Монтана изпълняван досега приключи. С тържествен водосвет днес бяха открити санираните  жилищни блокове „Аврора”1 и 2. Обновяването на 61 апартамента и 15 гаража  е струвало 1 718 000 лв. Ремонтът на покрива, стълбищата, ел. инсталацията, подмяната на дограмата и монтирането на мълниезащита е направено за три месеца от фирма  „ИНФРА РОУДС” ЕООД.

„Няма жилищна сграда в Монтана, която след 30 години експлоатация да е със здрав покрив”, отбеляза пред хората от двата блока кметът Златко Живков. Това е поредната санирана сграда в Монтана, още 38 сдружения на собственици с подготвени документи чакат финансиране.

„ Изключителна и много полезна инициатива, оценяваме и благодарим за успешно реализирания проект” , каза пред събралите се  Райна Панова, собственик на жилище в блока. Успешното приключване на работата по двата блока бе полято със шампанско, доволните собственици почерпиха с бонбони, сладки и плодове.

„До края на годината ще се радваме и на напълно обновен парк Монтанезиум”, обяви кметът. Един от най-старите паркове в града ще бъде реновиран по проект финансиран от  програма „Региони в растеж”.

 

Share Button

Коментари в сайта

  1. Левски

    На какво се радвате бе малумници всички ни се подиграват а ние им ръкопляскаме,е няма такъв прост народ,намазаха блоковете мангалите с лайна които ще издържат някоя друга година и те доволни и се ленцат,то затова и пропадаме като народ всеки ден,кефят се на циганите турците а сега и смърделите емигранти ще чигарят

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ