ОТ СРЯДА – УЧЕНЕ ОНЛАЙН

Публикувано на 12/10/2021 12:12
/ прегледи: 2 824
/ коментари: 2 / в Общество, Събития
20211001_110828

Училищата в област Монтана  преминават на дистанционно обучение от сряда 13 октомври, реши днес Областният медицински съвет.

Присъствени занятия ще има само за децата от 1 ,2,3, 4  , 7 и 12 клас. Предстои в заповед на директора на РЗИ да бъдат посочени детайлите за ограниченията, които ще са в сила до 26 октомври, Детските градини  и ясли ще работят, съобщи областният управител Валери Димитров.  Причината е високата заболеваемост от ковид 630/100 000 население.

В болниците в област Монтана, където има ковид отделения има свободни места. Изключение прави само „Сити клиник” – Монтана , където капацитетът е запълнен на 100 процента. В МБАЛ”Д-р Ст. Илиев” свободните легла са 35. Свободни са и 7 легла за интензивно лечение, каза областният управител.

Share Button

Коментари в сайта

  1. 1233

    и като влезне човек в инфекциозното в монтана….излиза ама с краката напред

  2. Анонимен

    Да, добре, спираме училилищата и ще отглеждаме затъпяващи хора, обсче вчера, когато в една от веригите магазини в града , се опивах да спазвам дистанция,, чувах коментари зад мен “ таА пА, на ква се праЙ, да Фане, да мръднде малко “ … затворете си кръчмите, затворете хората, мислещи се за недосегами, защото “ вирус няма “ и няма да се ваксинираме- чипираме…. и тогава затваряйте училищата … защото, тази седмица дискотеките пак ще работят , нали !?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ