ОБЛАСТНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ – НАЙ ПРОЗРАЧНА

Публикувано на 17/07/2015 12:12
/ прегледи: 1 127
/ в Общество, Събития
11700946_996036993769470_4954813537628629865_n

Областна администрация – Монтана спечели и двата приза в конкурса на „Фондация за прозрачни регламенти”. Бронзовите статуетки в категориите „Най прозрачна областна администрация” и „Най-добра практика за партньорство между областна администрация и гражданското общество за реализиране на прозрачност в действията на администрацията” вече са в Монтана. Получиха ги областния управител Ивайло Петров и неговата заместничка Нина Петкова на официална церемония в София.
„Благодаря на всички служители на Областна администрация, които със своята упоритост и отговорност допринесоха за спечелването на двата приза, което е прецедент в седемгодишната история на престижния конкурс”, каза при получаването на наградата Ив. Петров. Според регламента ако администрация спечели статуетката в отделните категории в 3 поредни години, тя остава нейно притежание завинаги. „Вярвам, че Областна администрация – Монтана ще продължи да печели и тези статуетки ще останат завинаги нейно притежание”, допълни той.
Гост на събитието бе проф. Мила Сантова от Института по етнология и фолклористика при БАН, както и близначките Захаринка и Иванка, които демонстрираха пред гостите и организаторите тъкане на чипровски килим. Трите са представители на НЧ „Петър Богдан 1909”- партньор на Областна администрация- Монтана в категорията „Най-добра практика за партньорство между областна администрация и гражданското общество за реализиране на прозрачност в действията на администрацията” на конкурса.

Share Button

Коментари в сайта

Все още няма коментари в сайта, вашият коментар може да е първият.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ