МОНТАНА ПОДКРЕПЯ РАБОТНИЦИТЕ ОТ ЕМКО

Публикувано на 19/09/2017 13:01
/ прегледи: 868
/ коментари: 1 / в Общество, Събития
1-1

Подписка в подкрепа на ЕМКО започнаха работници на фирмата в Монтана. Само за час са събрани над 300 подписа. „Искаме да си запазим работата, да няма безработица в Монтана”, обяснява  55-годишната Павлина Борисова, която дежури на масата с подписката. За  двете  години работи във фирмата , заплатата й никога не е закъснявала, няма проблеми и със  социалните и здравни осигуровки . „Доволни сме от собствениците, помагат на всеки, когато изпадне в нужда”, продължава Павлина. Заплатата й е 500 лв на месец ,  казва, че е нормална. Подава на  всички,  които се включват в подписката с голям  кроясан и минерална вода.

Гражданските протести на работниците от ЕМКО ще продължат с митинг – концерт на площада в Монтана. Ако лиценза на фирмата не бъде възстановен работниците на ЕМКО от всички заводи в страната ще протестират и пред министерството на икономиката в в София.

Share Button

Коментари в сайта

  1. Veli

    И отново ни вопъл, ни стон от местните депутати, и особено тези от ГЕРБ! Истина е, че един пълничък всеизвестен депутат се опитва да превземе бизнеса на въпросната фирма, като това става с помощта на държавата!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ