МЛАД МЪЖ ПОЧИНА УЖИЛЕН ОТ СТЪРШЕЛИ

Публикувано на 30/07/2015 13:01
/ прегледи: 3 928
/ коментари: 11 / в Общество, Събития
novini-montana

Мъж на 35 години от с.Смоляновци е починал след множество ужилвания от стършели. Опасните насекоми го нападнали докато режел дърва в гората. Прибрал се в къщи по обяд в петък със следи от поне 15 ужилвания. Негов близък го закарал в болницата в Монтана. Бил приет в спешното отделение, където веднага бил включен на система. След като банката изтекла се разбрало, че пациентът има неплатени здравни вноски и не носи лична карта. Затова, според близките му, бил освободен за домашно лечение. В понеделник родителите му събрали нужните за здравни осигуровки 914 лв. и ги внесли. Мъжът отново бил приет в болница, но през нощта починал.
„Родителите на момчето са в шок, не могат още да приемат, че по толкова нелеп начин са загубили детето си”, каза за „НМ” кметът на Смоляновци Пламен Лилчов.

Share Button

Коментари в сайта

 1. Виктория Александрова

  По толкова нелеп начин са загубили децата си и близки много хора”.Здравни осигуровки плащат само тези които имат от къде другите дали е млад или стар си отива на вечен отдих и никой не го интересува.Жалко за момчето ,че е много младо,разбирам родителите ,защото през 2011г.загубих син точно на 35г.

 2. христо иванов

  и само толкова ли бе хора – за съжаление е така и това е!Нали сменихме една уж лоша система за нещо по -добро.Кога преди 30 години ,по време на социализма се е случвало такова нещо.Защо сме толкова робски апатични,защо позволяваме да ни унищожават !!

 3. Цеца Крумова

  Престъпление!Ако беше циганин махалата цялата щеше да е окупирала Спешният център и това нямаше да се случи.Родители .търсете моралното си право!

 4. Цеца Крумова

  Г-н Лилчов,г-н кмете,помогни на почернените родители да потърсят правата си! Това е и твое морално задължение към съселяните ти от с.Смоляновци!

  1. idit

   Уважаема Крумова дошло е време господа оправляващите да носят отговорност. И за тази цел трябва да идем всички при тях.

 5. Цеца Крумова

  Не и те идват при нас,но ние си трайкаме,или се спотайваме.Доказано социологически-най-бедни и най-премирени.

 6. Liliya Mladenowa

  Ee, това е престъпление!Геноцид спрямо българската нация!Момчето е могло да се спаси и без да се освобождава с ясното съзнание, че ще последва фатален изход!Какви са тези лекари и каква Хипокртова клетва са положили някога!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ