МАЯ ГРИГОРОВА: ЩЕ РАБОТЯ ЗА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА

Публикувано на 09/03/2021 10:10
/ прегледи: 586
/ в избори
20210310_173350

„Ще работя за обикновените хора”, заяви Мая Григорова, водач на кандидат-депутатската листа на коалиция „Изправи се! Мутри, вън” за 12 МИР – Монтана. В листата са още – баскетболистката Димана Макариева, Оля Славеева, зам. дир. на училище в Лом, д-р Илианна Илиева, Теменужка  Димитрова- пом. фармацевт, Мария Каменова от Берковица.

„Гордея се с листата ни в Монтана, единствена в страната, в която са включени само жени. Сигурна съм , че тук ще направим добър резултат и ще вземем един мандат. Ще работим за изпълнение на  програмата си за Северозапада със средства от спасителния фонд на Европа”, каза Мая Манолова, председател на „Изправи се! Мутри вън!“.

Преди срещата със симпатизанти в Монтана, Мая Манолова и кандидатите за народни представители бяха в Берковица.

„Болно ми е за Северозапада изпаднал в толкова тежка икономическа и демографска криза. Регионът продължава да се обезлюдява. Не мога да си обясня, защо не се ползват европейските фондове за директно подпомагане на икономиката”, каза още Мая Григорова”, която освен успешен собствен бизнес е и председател на БСК за регион Монтана.

По-малко от 1 000 ученици завършват годишно 8-ми клас в област Монтана. Перспективите са лоши, ако бързо не се направи промяна.  Ако правителството желае може да промени ситуацията – като облекчи данъчното облагане на фирмите и определи различен праг за СЗ, така ще се  повишат доходите.  „Виждам пътя , по който реално могат да се променят нещата”, категорична бе  М.  Григорова. И призова: да си подадем ръка и да направим това, което трябва”.

В интегралната бюлетина коалицията „Изправи се! Мутри, вън” е под номер 18.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

 

 

Share Button

Коментари в сайта

Все още няма коментари в сайта, вашият коментар може да е първият.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ