ИЗДИРВАТ 13-ГОДИШНО МОМИЧЕ

Публикувано на 25/05/2018 13:01
/ прегледи: 576
/ в Общество, Събития
novini-montana

Полицията обяви за издирване 13-годишната Лиляна Камелиева Кирилова от Монтана. Тя е напуснала учебните занятията във II СУ на 16 май т. г.  и оттогава е в неизвестност. Момичето е обявено за общодържавно издирване с мярка „задържане” като непълнолетна, напуснала дома си в кв. „Кошарник” в  Монтана.

За установяване на издирваното момиче са проведени редица оперативно издирвателни мероприятия, които към момента не дават необходимия  резултат, съобщават от пресслужбата на ОД на МВР .

Лиляна Камелиева Кирилова е на видима възраст 12-14 години, висока е около 150-160 см, с нормално телосложение, права, черна дълга коса, продълговато мургаво лице, тънки вежди и дебели устни.

В момента на изчезването си е била облечена с черен панталон, червена тениска, бяло горнище с розови райета и червени обувки. Няма документи за самоличност. Склонна е да лъже и да фантазира.

Гражданите, които могат да дадат информация за местонахождението й,  могат да уведомят най-близкото Районно управление на МВР или на тел. 112, както и  096/ 396500 и 396491. Анонимността е гарантирана!

 

 

Share Button

Коментари в сайта

Все още няма коментари в сайта, вашият коментар може да е първият.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ