ИРЕНА ДИМОВА:НЕ СЪМ ОБИДЕНА, ЩЕ РАБОТИМ ЗА 2 МАНДАТА

Публикувано на 06/05/2024 16:04
/ прегледи: 709
/ в Общество, Събития
Exif_JPEG_420

След 9 поредни мандата като народен представител от Монтана Ирена Димова отстъпва мястото си на лидера на СДС Румен Христо „Не съм обидена, приех политическото решение и като областен координатор на ГЕРБ ще работя за спечелването на два мандата за ГЕРБ/СДС в региона”, заяви след регистрацията на листата  И. Димова. „Не напускам политиката, това би било предателство към хората, които отново ще се борят за доверието на избирателите от областта”, категорична бе тя.

„Изборът не е мой , това е политическо решение , спечелването на два мандата не е лесно, но не е неизпълнима задача, с този отбор  и с  това което е показал Златко Живков като кмет произлязъл от  СДС, това може да се случи, заяви Румен Христов и благодари за подкрепата  на Ирена Димова.

След водача Румен Христов, втори в листата е д-р Христо Кастрев, трети  е Александър Михайлов, общински съветник в  Лом, директор е на социалния дом в с. Добри дол, четвърти е адвокат Г. Георгиев, общ. съветник в Монтана, Спас Зарчев е  гражданска квота, представител на  Вършец, шеста е Полина Борисова от  Брусарци , седми е Ивайло Ангелов,  той има  бизнес в тежкото машиностроене , завършил е политология в САЩ, химия и бизнес администрация у нас,  осми е  Тихомир Игнатов.

Share Button

Коментари в сайта

Все още няма коментари в сайта, вашият коментар може да е първият.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ