БСП: НАСТЪПИХМЕ ИНТЕРЕСИ, ЗАТОВА ПАДНА ПРАВИТЕЛСТВОТО

Публикувано на 19/08/2022 15:03
/ прегледи: 620
/ коментари: 1 / в Общество, Събития
novini-montana

„Не сбъркахме генералната посока, правителството падна защото бяха „настъпени” интереси”, заяви Ирена Анастасова, която отново  ще води  листата на БСП  за регион Монтана, в предстоящите парламентарни избори. Днес тя направи отчет за свършеното през изтеклия мандат пред областния съвет на партията.

„Изпълнихме 80 процента  от това, което бяхме записали в програмата си за предходните избори, най-значими промени в полза на различни групи и възрасти от населението бяха направени в социалната сфера. И това е наша заслуга”, заяви И. Анастасова.

И уточни, че данните за добрите икономически показатели на страната за тази година, се дължат не на износа на ел. ток и оръжие, а на увеличения износ на въглища. Ресорът ръководен от К . Нинова е „доказал, че държавните предприятия могат да са на печалба”.

За изтеклите 7 месеца И. Анастасова е имала приемни във всички общини в областта – без община  Брусарци. Изводите й: проблем  за хората от региона остават медицинското обслужване и по –точно специализираната лекарска помощ, особено за хора с увреждания и обществения транспорт.

Областният съвет на БСП в Монтана вече е одобрил кандидатите за народни представители за региона. Те ще бъдат обявени, след като бъдат приети  и от  националното ръководство . Предизборният щаб на БСП за регион Монтана ще ръководи  Камелия Трифонова, която е и областен  председател на партията.

Share Button

Коментари в сайта

  1. ЛАВРЕНТИ

    НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ДА МАХНЕТЕ ТАЗИ ИЗКУКУРИГАЛА КВАЧКА ОТ СОЦ. МРЕЖИТЕ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ