ГЕРБ СТЯГА РЕДИЦИТЕ ЗА ЕВРОВОТА

Публикувано на 04/02/2019 14:02
/ прегледи: 392
/ коментари: 1 / в Общество, Събития
1-1

Общинските организации на ГЕРБ в региона номинират кандидати за евродепутати.  „Събранията са днес, идеята ни е колкото може повече хора да се включат в процедурата”, каза областният лидер на партията Д. Димитров. „Всеки избор е важен, но предстоящия вот за Европарламент наистина е много важен и ние от ГЕРБ сме решени да постигнем най-добрия резултат в страната. Така ще гарантираме и стабилността”, допълни той.

Няма ограничения за номинациите,         освен действащите евродепутати членовете на ГЕРБ могат да издигат и други, уточни той. Кои ще бъдат включени в националната листа ще реши изпълнителната комисия на ГЕРБ.

Социалното министерство осигурява още четири места за младежи, които тази година навършват пълнолетие в Дневния дом за възрастни в Монтана, съобщи още Д. Димитров.

„Имаме уверението на министър Бисер Петков, че до края на годината ще има допълнително още четири места, така капацитетът ще бъде увеличен с общо 8”, каза народният представител Дилян Димитров.

„Постигнахме увеличението на местата в дома срещи с родители, които търсеха съдействието ни притеснени, че след навършване на пълнолетие децата им трябва да останат в къщи. А това означава, че и един от родителите ще бъде принуден да напусне работа”, каза още народният представител.

 

 

 

Share Button

Коментари в сайта

  1. Veli

    Ако се бяха стегнали и бяха направили нещо за Северозапада през тези толкова години, това щеше да много лесно, но явно не сме приоритет!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ