ГЕРБ И АБВ В КОАЛИЦИЯ ЗА КМЕТ НА МОНТАНА?

Публикувано на 25/08/2015 16:04
/ прегледи: 4 660
/ коментари: 8 / в Общество, Събития
novini-montana

ГЕРБ и АБВ правят коалиция за кметските избори в Монтана, твърдят  източници от партийните централи. Споразумението било договорено след пресконференцията на Цветан Цветанов, който представи кандидатите за общински кметове от областта.”Обичам Монтана, тук съм роден, тук са децата, семейството ми, приятелите ми, и искам със опита си да помогна града да се развие по-добре”, каза кандидатът за кмет на Монтана Дилян Димитров. Безапелационна на местно и национално ниво е Димитранка Каменова, кандидат за втори кметски мандат в Берковица.

Трима от 11-те избрани от  националното ръководството на ГЕРБ са доста неочаквани. Светлин Сретениев – досегашен кмет на Бойчиновци, избран през 2011-та  с листата на РЗС,  вече е член на ГЕРБ. Бившият кмет на Лом от НДСВ Пенка Пенкова, която спечели доверието на управляващите в дълга битка с двама други фаворити- настоящия кмет Иво Иванов, и бившия депутат и шеф на НЗOК д-р Пламен Цеков. И кандидатът за кмет на Чипровци Пламен Петков, който на предишните местни избори стигна до балотаж срещу тогавашния кандидат на ГЕРБ. В Чипровци Петков вероятно ще бъде подкрепен и от БДЦ, тъй като той е един от основателите  и много активни членове на ББЦ.

В Георги Дамяново издигат сегашния  зам. кмет Цветелина Александрова. В Якимово, Вършец и Брусарци настоящите кметове са и кандидати за следващ мандат. В Медковец ГЕРБ залага на Илиян Първанов, той е и най-младият кандидат за кмет, във Вълчедръм Румен Първин.

„Разчитаме на подкрепата на хората, но няма да откажем разговори и с други политически сили, ако те се съгласят да застанат зад нашите кандидати“, заяви Цветанов. Стилът на предстоящата кампания на ГЕРБ ще е „лице в лице”.

 

 

Share Button

Коментари в сайта

 1. Veli

  ”Обичам Монтана, тук съм роден, тук са децата, семейството ми, приятелите ми, и искам със опита си да помогна града да се развие по-добре”! Ами то и Златко Тодоров говореше така навремето, ама нещо емигрира! А за Лом ГЕРБ май косвено признават, че досегашният им кмет се е провалил!

 2. Lopogna

  Ако г-н Димитров обича Монтана, както обичаше община Георги Дамяново и с „опита си “ , както сам казва – горко на Монтана и ще е „язък“ за всичко направено до сега!..И като потвърждение на казаното до тук, ако имате път към селата на община Г.Дамяново, отклонете се от главния път в първата уличката на кое да от селата, за да видите за какво става реч. Ако ви се наложи административна услуга от община Г.Дамяново, тогава ще сте напълно на ясно с картинката…

 3. светослав

  цветан цветанов трябваше отдавна за е в затвора.хората, отворете си очите.Дилян Димитров – В МОНТАНА МУ КАЗВАТ“ МЕНТЕТО“.

 4. Красимир Найденов Костов

  ДИЛЯН ДИМИТРОВ СЪСИПА КРЕМИКОВЦИ-АД ПРЕЗ 1998-1999 Г СЕГА ЩЕ ОПРАВИ МОНТАНА-ТРАГЕДИЯ ПО ГЕРБЕРСКИ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ