ГЪСКИ, РАКИЯ, ЯЙЦА ПРИБРАХА КРАДЦИ ПРЕЗ ПОЧИВНИТЕ ДНИ

Публикувано на 06/03/2016 11:11
/ прегледи: 1 232
/ в Крими, Събития
POLICIQ SAIT 15.03.2015

Повече от 15 домови кражби са регистрирани в региона през почивните дни. Сигналите за обрани къщи, летни кухни, магазини и пристройки заливат полицията. През дупка в стената, направена след 20 часа в събота е обран магазин в с. Златия. Изчезнало е месото от фризерите. В петък е обрана лятната кухня на 82-годишен мъж в с. Д. Церовене. Откраднат е велосипед, 2 газови бутилки, 130 яйца, 2 кокошки, 30 кг. кромид лук, брадва и 20 м. кабел. Според жалбата на собственика, вратата на кухнята не била заключена. Също в Долно Церовене от друг имот, на 68-годишен мъж, са изчезнали меден казан за варене на ракия с вместимост 150 л,, 2 газови бутилки и въздушна пушка.
В Боровци ловък крадец успял да влезе съвсем безшумно във входно антре и задигнал от връхна дреха оставена там 60 лв. и лични документи. Собственикът, също бил забравил да заключи входната врата. Компютър, принтер, монитор и друга техника е задигната от офис на фирма в промишлената зона на Монтана.
До шушка са обрани две къщи в с. Крива бара и с. Разград. Изчезнали са печка на твърдо гориво, терлевизор, ел. печка, пералня, 1,5 куб. дърва за огрев и още вещи.
Пет опита за разбиване на кафе-автомати са регистрирани в Лом, една телефонна измама на В.И. /77 г./ от Монтана. Обаждането било заради уж пострадалият й син. Измамниците успели да приберат 1 400 лв. и 15 гр. златни накити.
Сред засечените пияни шофьори рекордьор е Н. П. /39г./ от с. Златия. Проверен е на шосето за селото в 15.30 ч. в събота, дрегерът показал 2,36 промила. Сред „късметлийте“ е 19-годишен младеж, който скочил с краден „Ситроен“ в река Шурдулица във Вършец. 48-годишният собственик на автомобила подал сигнал за изчезналата кола рано сутринта в четвъртък. Няколко часа по-късно „Ситроенът“ е открит обърнат по таван. Бързо е установен и 19-годишният Д.Н. от с. Долно Озирово, който задигнал колата. Младежът, няма книжка. Разпитан е и после освободен.

Share Button

Коментари в сайта

Все още няма коментари в сайта, вашият коментар може да е първият.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ