ФИРМА „БКК-95“ С НОВО ОБОРУДВАНЕ ПО ЕВРОСТАНДАРТ

Публикувано на 02/12/2016 17:05
/ прегледи: 1 496
/ в Общество, Събития
BKK_Montana1

Фирма „БКК-95“ ООД – Монтана представи постигнатото по проект  „Подобряване на производствения капацитет“, финансиран по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“. С информация и снимки за доставките  и въвеждането в експлоатация  на предвидени по проекта машини се запознаха участниците във втория информационен ден, проведен в предприятието.

Всички нови машини вече са въведени в производството, каза Красимира Петрова, ръководител на проекта. Новото оборудване включва вертикален обработващ център, две автоматизирани линии с преса за детайли; различни по вид тръбоогъващи и шприц машини;  машини за опаковане с PP лента и фолиране, нов мотокар.

Проектът „Подобряване на производствения капацитет на “БКК-95” ООД“ се финансира по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020 (ОПИК) и срокът  за неговото изпълнение е 12 месеца. Одобреният бюджет е 1 665 000 лв., като размерът на безвъзмездната финансова помощ е 60% или 999 000 лв. Поставените цели са повишаване на производствения капацитет на предприятието за основните групи продукти; повишаване на качеството на съществуващите продукти; ръст в приходите от продажби; увеличаване на пазарния дял и приходите от износ; намаляване на производствения брак; намаляване на количеството на отпадъците; нарастване на производителността; увеличаване на средните генерирани приходи от износ; увеличаване ефективността на производствените разходи.

Share Button

Коментари в сайта

Все още няма коментари в сайта, вашият коментар може да е първият.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ