ЕДИН РАБОТЕН ДЕН В ОБЛАСТНАТА АДМИНИСТРАЦИЯТА

Публикувано на 10/05/2022 13:01
/ прегледи: 424
/ в Общество, Събития
Exif_JPEG_420

Гимназисти от пет средни училища в  Монтана се включиха в инициативата на  Джуниър ачийвмънт и станаха мениджъри за един ден. Прие ги областният управител и според предпочитанията им, за няколко часа, те станаха част от екипа на  администрацията. Да  вярват в себе  си, да са жадни за нови  знания и  умения всеки ден, това им пожела обл. управител Ванина Вецина.Работният ден на младите администратори започна в 10 часа. Преди да влязат в кабинетите на служителите в областната управа, те преминаха кратък инструктаж по безопасност на труда и подписаха „трудови договори”. Весела Стефанова участва в инициативата защото й е интересно какво се случва с администрацията.

Йоан Любенов искам да разбере каква е организацията на работа и  смята, че задължение на областния управител и зместниците му е  да работят в интерес на хората.

Кристиян Димитров иска да се запознае с  работата на областната администрация и знае, че обл.  управител се занимава с областна

Трудно е днес да кажем дали тези млади хора ще станат администратори. По-важно е те и връстниците им добре да  познават правата и задълженията на властите , за да могат като граждани ефективно да ги контролират.

Share Button

Коментари в сайта

Все още няма коментари в сайта, вашият коментар може да е първият.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ