ДЖИП ПАДНА ОТ МОСТ В С. Д-Р ЙОСИФВО, ШОФЬОРЪТ Е ЗАГИНАЛ

Публикувано на 05/06/2019 8:08
/ прегледи: 852
/ в Общество, Събития
Image6

Мъж от Видин е загинал  в катастрофа в с. Д-р Йосифово станала около 21.30 ч. във втронки. 73-годишният мъж  шофирал джип БМВ, в който пътувало и семейството на сина му с едно дете. Те се прибирали от САщ. Тримата са в болница, 37-годишната жена е с два счупени шийни прешлена, 10-годишното момиченце е с комоцио, съобщиха от полицията.  Според кмета на Д-р Йосифово П. Митев най-вероятната причина за катастрофата е неспазване на предупредителните знаци, които били поставени поне на 10 места преди моста. Дали това наистина е така или причината за тежкото произшествие е друга, предстои да бъде установено.

В нощта срещу събота на същото място, в реката падна велосипедист. Тогава 50-годишният мъж от селото се спускал по стръмната част на пътя, не успял да спре и поради липсата на предпазно съоръжения паднал във водата. Той се отърва без сериозни наранявания и бе изваден от реката от екип на пожарната.

Мостът е част от една от най-натоварените пътни отсечки  в общината  по трасето Монтана – Видин.  Ремонтът му започна след дълги настоявания и протести от жителите на Д-р Йосифово.

 

Share Button

Коментари в сайта

Все още няма коментари в сайта, вашият коментар може да е първият.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ